Highlights

Highlights: Gävle-Helsingborg

Se höjdpunkterna från mötet i Svenska Superligan mellan Gävle och Helsingborg som slutade 5-8.

Gävle gjorde mål på sitt första skott men efter det blev effektiviteten sämre och skåningarna kunde ta över allt mer och mer och efter en väldigt stark andra period ledde Helsingborg med 6-3 inför sista. Där gav Alexander Larsson Gävle hopp när han fullbordade sitt hattrick fram till 4-6. En ställning som stod sig till slutminuterna men närmre än tvåmålsunderläge kom aldrig Gävle som tog ut målvakten med tre minuter kvar. Man lyckades att göra ett mål men Helsingborg rullade in två i öppen bur.

Helsingborg är nya femma i serien med hela 15 poäng ner till Dalen som just nu ligger utanför slutspelsstrecket. Gävle ligger kvar i botten med endast fyra inspelade poäng. Men SSL-drömmarna lever fortfarande efter att både Hagunda och AIK förlorade i helgen. Men det är nio poäng upp till säker mark när det återstår 24 poäng att spela om.

Se alla höjdpunkter från matchen i klippet ovan.

Målvakt - Ut20:00 Mattias Qvarfordt

Matchrapporter: Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping