Järfälla Bele vann mot Gävle GIK

Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11

Gävle GIK räckte inte till mot Järfälla Bele på bortaplan i Allsvenskan norra herr. Matchen på lördagen slutade 11-7 (4-3, 1-0, 6-4) till Järfälla Bele.

– En ganska avslagen match rakt igenom. Tyvärr gynnade tempot i matchen deras bästa spelare som fick alldeles för mycket tid med bollen. Vi gjorde ett försök med att plocka målvakten tidigt i tredje, men tyvärr räckte det inte idag, kommenterade Gävle GIK:s tränare Christian Byman.

Järfälla Bele var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-3.

Även i andra perioden var det Järfälla Bele som var starkast. Laget vann perioden med 1-0 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Järfälla Bele vann också tredje perioden 6-4 och ställningen efter tre perioder var 11-7.

Järfälla Beles Oscar Kristensen stod för två mål och sex assists och Sam Madani gjorde fem mål och spelade dessutom fram till två mål. Billy Nilsson och Alexander Larsson gjorde två mål och två assist var för Gävle GIK.

Resultaten i sista omgången betyder att Järfälla Bele slutar på åttonde plats i tabellen, och Gävle GIK på elfte plats. Båda lagen åker därmed ur Allsvenskan norra herr.

Matchrapporter: Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK IBF Falun Utveckling slog Järfälla Bele i måljämn match i Guide Arena Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele