Hässelby vann mot Tyresö Trollbäcken
Montage
Matchrapport

Stark seger för Hässelby i toppmatchen mot Tyresö Trollbäcken

ANNONS

Det var två topplag som möttes i division 1 östra Svealand herr på lördagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Hässelby, som besegrade Tyresö Trollbäcken med 5-4 efter förlängning.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Hässelby ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Tyresö Trollbäcken är i fortsatt serieledning.

– Återigen stark moral att komma ikapp. Den sena kvitteringen tycker jag vi förtjänar med tanke på vår fina andra period. Vi är starka hemma, och dagens seger ska vi absolut inte be om ursäkt för, kommenterade Hässelbys tränare Andreas Briselius.

Senast lagen möttes tog Tyresö Trollbäcken en storseger med 10-5, men den här gången var det Hässelby som var starkare.

Tyresö Trollbäcken hade inför matchen sju matcher i rad utan förlust.

Hässelby har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Hässelbys fjärde uddamålsseger den här säsongen.

I nästa match möter Hässelby RA19 hemma på torsdag 26 januari 19.30. Tyresö Trollbäcken möter Nacka onsdag 25 januari 19.30 borta.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan Hässelby klart för kval till Allsvenskan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby

Den här artikeln handlar om: