Jönköping vann mot Craftstaden

Jönköping vann mot Craftstaden på hemmaplan

Jönköping vann hemma mot Craftstaden i Allsvenskan västra/södra dam. Matchen på lördagen slutade 5-2.

Craftstadens assisterande tränare Per-Ola Olsson:

– Vi var kvar i bussen under de första tio minuterna innan vi fick ordning på vårt spel. I andra perioden startade vi bättre och tog över initiativet och spelade upp oss till 2-2. Den tredje perioden var jämn spelmässigt men vi släppte till ett par misstag som JIK utnyttjade till 2-4 och 2-5 i tom bur.

Jönköping har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Craftstaden har tre vinster och två förluster.

I tabellen innebär det här att Craftstaden nu ligger på tredje plats. Jönköping är på fjärde plats.

Lördag 10 december spelar Jönköping borta mot IBK Göteborg 14.45 och Craftstaden mot Lindås hemma 14.00 i Oskarshamns Sporthall.

Matchrapporter: Underläge i tredje perioden – då vände Partille D1 och vann Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Klart i dag: Jönköping vinner serien efter seger mot Växjö IBK Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten