Vallentuna IBK förlorade mot Täby FC
Montage
Matchrapport

Utklassning när Täby FC besegrade Vallentuna i Rosendalsskolan Norra Sporthall

ANNONS

Täby FC hade inga problem med Vallentuna i division 1 östra Svealand herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 8-2.

– Det är inte mycket att orda om, vi är med i en period och därefter faller vi ihop totalt, kommenterade Vallentunas tränare Victor Edberg.

Täby FC:s tränare Mikael Öman om matchen:

– Storebror visade lillebror att det är klassskillnad mellan lagen. Vi är bättre på alla positioner och följde gameplan till punkt och pricka idag. Hade en bra känsla när jag vaknade imorse och tippade 10-0 till oss, men 8-2 är jag jättenöjd med.

Vallentuna har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Täby FC har tre vinster och två förluster.

För Vallentuna gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Täby FC är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Vallentuna är Farsta. Lagen möts söndag 23 oktober 13.15 i Farstahallen. Täby FC tar sig an Tyresö Trollbäcken hemma lördag 22 oktober 15.30.

Matchrapporter: Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Täby FC klart för nedflyttning – efter förlust mot Farsta Målfest när RA19 krossade Täby FC i Rosershallen Två snabba mål gav Tullinge tre poäng mot Täby FC

Den här artikeln handlar om: