Bele Barkarby förlorade mot AIK

Missat kval för Bele Barkarby efter förlust mot AIK

Efter förlust, 2-5 (0-1, 1-0, 1-4), på hemmaplan i Allsvenskan norra herr mot AIK står det klart att Bele Barkarby missar Superligan. Det blev klart på söndagen.

Segern var AIK:s sjätte på de senaste sju matcherna.

AIK tog ledningen efter 4.33, genom Daniel Ring. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Efter 16.24 i andra perioden nätade Helmer Hernegran, framspelad av Sam Madani och kvitterade för Bele Barkarby. I tredje perioden var det i stället AIK som hade övertaget. Laget vann perioden med 1-4 och matchen med 5-2.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Bele Barkarby slutar på femte plats, och AIK på andra plats.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK