AIK förlorade mot Storvreta

Storseger för Storvreta borta mot AIK

Storvreta hade en riktig målfest när man besegrade AIK borta i Solnahallen i SSL herr. Storvreta vann med hela 11-0 (2-0, 7-0, 2-0).

Storvretas tränare Mika Kohonen om matchen:

– Riktig bra bortamatch och laginsats. Blickarna mot Kalmarsund.

I början av matchen var Storvreta starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Carl Kostov Bredberg och Filip Björk. Storvreta var långt ifrån nöjt där. Storvreta var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 0-7 och ställningen efter två perioder var 0-9.

Storvreta fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-0. Målen i sista perioden gjordes av Carl Kostov Bredberg och Otto Weidman.

Storvretas Sakarias Ulriksson stod för fem poäng, varav två mål, Filip Eriksson gjorde två mål och spelade fram till ett mål, Carl Kostov Bredberg gjorde tre mål för, Ondrej Nemecek hade tre assists och Filip Langer gjorde ett mål och två assist.

Med fyra omgångar kvar är AIK på tionde plats i tabellen, medan Storvreta leder serien.

Nästa motstånd för AIK är FCH. Lagen möts lördag 2 mars 15.00 i Helsingörhallen. Storvreta tar sig an Kalmarsund hemma söndag 3 mars 16.00.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö