AIK förlorade mot FBC Kalmarsund

Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen

Kalmarsund hade inga problem med AIK i SSL herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 13-4 (4-0, 3-2, 6-2).

Kalmarsund spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av William Alvarmo, Albin Hedstål, Martin Rönnklint och Kevin Haglund. Och det var bara början. Även i andra perioden var det Kalmarsund som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 2-7.

Kalmarsund vann också tredje perioden 2-6 och matchen med hela 13-4.

Filip Stjernberg gjorde tre mål för Kalmarsund, Linus Malmström gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Victor Wettergren stod för tre poäng, varav ett mål.

Med en omgång kvar är AIK på elfte plats i tabellen, och Kalmarsund är på femte plats.

Nästa motstånd för AIK är Pixbo. Kalmarsund tar sig an Karlstad hemma. Båda matcherna spelas lördag 16 mars 16.00.

Matchrapporter: Växjö vann avgörande matchen mot Kalmarsund Kalmarsund vann och kvitterade mot Växjö Växjö tog ny seger i serien mot Kalmarsund Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund Kalmarsund tog ny seger mot Växjö