FCH vann mot AIK

Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK

En jämn match mellan hemmalaget FCH och gästande AIK avgjordes först i tredje perioden, där Christoffer Andersson gjorde 3-2 och Niclas Brohlin-Ljung en minut senare gjorde 4-2 för FCH. FCH vann matchen i SSL herr med 4-2 (0-0, 0-0, 4-2).

AIK:s tränare Magnus Jäderlund om matchen:

– Så här får det inte gå till, skamligt.

Varken FCH eller AIK fick till det i avsluten i de två första perioderna.

I tredje perioden var det FCH som var starkast. Laget vann perioden med 4-2 och matchen med 4-2.

Christoffer Andersson gjorde två mål för FCH och spelade dessutom fram till två mål.

Med tre omgångar kvar är FCH på tolfte plats i tabellen, och AIK är på tionde plats.

FCH tar sig an Linköping i nästa match borta onsdag 6 mars 18.30. AIK möter samma dag 19.00 IBF Falun hemma.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK