Nykvarn Ungdom vann mot Visby IBK

Stort jubel när Nykvarn Ungdom säkrade seriesegern med vinst mot Visby IBK

Spelarna i Nykvarn Ungdom har all anledning att fira efter 5-1 (2-0, 1-1, 2-0) på hemmaplan mot Visby IBK. Det betyder nämligen att Nykvarn Ungdom har säkrat seriesegern i Allsvenskan norra herr. Visby IBK ligger på sjunde plats i tabellen.

I och med detta har Nykvarn Ungdom hela sex raka segrar.

I början av matchen var Nykvarn Ungdom starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Karljohan Ahlroth och Hampus Ahren. Efter 18.31 i andra perioden ökade Nykvarn Ungdom på till 3-0 genom Kevin Rigogiannis.

Visby IBK reducerade dock till 3-1 genom Gustav Johansson efter 19.46. Nykvarn Ungdom fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Lucas Rigogiannis och Jonas Wiberg.

Noterbart är att Hampus Ahren gjorde ett mål för Nykvarn Ungdom och totalt tre poäng.

I nästa omgång har Nykvarn Ungdom Tullinge borta i Fleminghallen, lördag 5 mars 17.30. Visby IBK spelar hemma mot Bele Barkarby tisdag 1 mars 18.30.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF