Karlstads IBF Ungdom vann mot Stenungsund

Seger för Karlstads IBF Ungdom på hemmaplan mot Stenungsund

Karlstads IBF Ungdom vann mötet med Stenungsund hemma med 6-2 (2-1, 2-0, 2-1) på söndagen i division 1 västra herr.

Stenungsunds tränare Kevin Nilsson kommenterade matchen:

– En medioker insats från vår sida. Vi kommer inte upp i nivå den här matchen. På så sätt är jag lite besviken över vår prestation. Speciellt med tanke på att vi mötte ett lag som vi hade kunnat slå om vi kommit upp i vår högstanivå. Vi får rannsaka oss själva och förbereda oss för en betydligt tuffare match nästa vecka då vi möter serieledarna på bortaplan.

Karlstads IBF Ungdom startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Filip Gustafsson och Harald Brelin innan Stenungsund svarade och gjorde 2-1 genom Kevin Nilsson. I andra perioden var Karlstads IBF Ungdom starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av William Finnmark och Viktor Mårdholm. Karlstads IBF Ungdom tog kommandot även i tredje perioden. Laget gick upp till 5-1 innan Stenungsund reducerade.

Därefter kontrollerade dock Karlstads IBF Ungdom spelet och matchen slutade hela 6-2.

I tabellen innebär det här att Karlstads IBF Ungdom nu ligger på åttonde plats. Stenungsund är på elfte och sista plats.

I nästa match, lördag 18 december 14.00, har Karlstads IBF Ungdom Alingsås borta i Stadsskogshallen, medan Stenungsund spelar borta mot Hagfors.

Matchrapporter: Karlstads IBF Ungdom vann mot Hedemora på bortaplan Kais Mora utklassade Karlstads IBF Ungdom på bortaplan Dottevik utklassade Karlstads IBF Ungdom på bortaplan Stark insats när Karlstads IBF Ungdom tog poäng borta mot IBF Borlänge Runsten fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar