Lockerud/Mariestad förlorade mot Karlstads IBF Ungdom

Karlstads IBF Ungdom avgjorde i sista perioden och vann mot Lockerud/Mariestad

Karlstads IBF Ungdom vann borta mot Lockerud/Mariestad i division 1 västra herr med 4-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Karlstads IBF Ungdom avgjorde i sista perioden.

Erik Nordenhäll stod för Karlstads IBF Ungdoms avgörande mål 15.34 in i tredje perioden.

Lockerud/Mariestad tog ledningen efter 19.52, genom Adam Åberg på pass av Andreas Blomqvist. Efter 55 sekunder i andra perioden nätade Viktor Mårdholm, på pass av William Cerwall och kvitterade för Karlstads IBF Ungdom.

Lockerud/Mariestads Adam Åberg gjorde åter igen mål, 2-1 efter 2.31 framspelad av Andreas Blomqvist.

Efter 4.09 slog Filip Gustafsson till, på pass av William Finnmark och kvitterade för Karlstads IBF Ungdom.

Efter 8.27 gjorde Karlstads IBF Ungdom 2-3 genom Erik Nordenhäll.

Lockerud/Mariestad kom tillbaka, och gjorde 3-3 genom Andreas Blomqvist efter 12.28 i tredje perioden.

Karlstads IBF Ungdom kunde dock avgöra till 3-4 med 04.26 kvar av matchen genom Erik Nordenhäll.

Karlstads IBF Ungdoms William Finnmark hade tre assists. Dessutom att Lockerud/Mariestads Andreas Blomqvist stod för tre poäng, varav ett mål och Adam Åberg gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Karlstads IBF Ungdoms nya tabellposition är sjunde plats, medan Lockerud/Mariestad är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 20 november. Då möter Lockerud/Mariestad Hagfors i Uddeholm Arena 17.00. Karlstads IBF Ungdom tar sig an Nilsby borta 14.00.

Matchrapporter: Karlstads IBF Ungdom vann mot Hedemora på bortaplan Kais Mora utklassade Karlstads IBF Ungdom på bortaplan Dottevik utklassade Karlstads IBF Ungdom på bortaplan Stark insats när Karlstads IBF Ungdom tog poäng borta mot IBF Borlänge Runsten fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar