#ibsilly
Oscar Kandell.
Foto: Bele Barkarby IF
Allsvenskan norra

Värvar från konkurrenten: "En stor och lite elak back"

ANNONS

Bele Barkarby hämtar in SSL-rutin – back från Täby ansluter.

Oscar Kandell är ett välkänt namn, inte bara i Stockholmsinnebandyn utan även för SSL-publiken där han gjorde tre säsonger för Caperiotäby i början av 2010-talet. De senaste säsongerna har han tillhört Täby FC och där har hans namn flitigt dykt upp i både poäng- och utvisningsprotokollen.

Ifjol blev det dock bara 8 poäng på 21 matcher för backen, och den här säsongen har han inte spelat alls. Nu är han dock redo att åter göra entré i de allsvenska hallarna då han skrivit på för Bele Barkarby, trea i Norra-serien.

–  Oscar är en stor och lite elak back som inte kliver undan när det hettar till och han gillar även att kliva med upp för att ta avslut. Vi har haft ögonen på Oscar i ett par säsonger och när nu chansen öppnade sig för att plocka in Oscar så tvekade vi inte, säger sportchefen Philip Gander till klubbens hemsida.

Oscar Kandell:

– Jag ser fram emot att få spela med detta härliga gäng som jag har mött under flera säsonger så man känner igen en hel del ansikten. För min del är det hårt jobb för att ta en plats samt hjälpa laget att ta fler segrar,

Kandell är Beles andra värvning på kort tid: Förra veckan gjorde man också klart med Jacob Sagmeister från Lindås.


TV: Tumult mellan Nykvarn och Bele Barkarby

Kalabalik när tre (!) spelare utvisas 2+2 minuter: "Väldigt-väldigt irriterat"

Matchrapporter: Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Täby FC klart för nedflyttning – efter förlust mot Farsta Målfest när RA19 krossade Täby FC i Rosershallen Två snabba mål gav Tullinge tre poäng mot Täby FC

Den här artikeln handlar om: