Lindås Rasta vann mot Craftstaden

Formstarkt Lindås Rasta tog ännu en seger

Lindås Rasta är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Craftstaden hemma i Salming Arena på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 7-2 (3-0, 3-0, 1-2) innebär att Lindås Rasta nu har fyra segrar i följd i Allsvenskan södra dam.

Lindås Rasta dominerade första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål tidigt i perioden av Elin Lundblad, Lisa Ekström och Linn Backman. Lindås Rasta stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 3-0 till 6-0. Craftstaden reducerade dock till 6-1 genom Fanny Sundberg -Tisell efter 2.22 i tredje perioden.

Efter 13.04 ökade Lindås Rasta på till 7-1 genom Elin Nilsson.

Elna Olsson reducerade förvisso, men närmare än 7-2 kom inte Craftstaden. Lindås Rasta tog därmed en stabil seger.

När lagen senast möttes blev det seger för Lindås Rasta med 2-1.

Lördag 30 oktober spelar Lindås Rasta borta mot Kalmarsund 13.00 och Craftstaden mot Warberg hemma 14.00 i Oskarshamns Sporthall.

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Tungt besked för Lindås – åker ur serien Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten