Olofström vann mot Lindås Rasta IBK
Montage
Matchrapport

Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson

ANNONS

Lindås förlorade på bortaplan i Allsvenskan västra/södra dam mot Olofström, med 3-4 (0-0, 3-4, 0-0).

– Vet inte vad jag ska säga. Vi är inte där idag helt enkelt. Förlorar för mycket närkamper och 50/50 bollar. Skjuter mycket över och i täck men framförallt går det alldeles för långsamt och vi driver boll istället för att låta den gå vilket gör att Olofström kan försvara sig på rätt sida om bollen hela tiden. Vi spelar upp oss något i tredje men då vill inte bollen in riktigt. Sett till hela matchen så är det en alldeles för dålig insats helt enkelt och vi får alla ta på oss ansvaret för att det blir så i säsongens viktigaste match, tyckte Lindås tränare Anders Nilsson, efter matchen.

Wilma Titusson blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål med bara 54 sekunder kvar av andra perioden.

Lindås tog ledningen efter 20.41, genom Victoria Wallenstam på pass av Sofia Greftén. Olofström var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 4-3.

I tredje perioden höll Olofström i sin 4-3-ledning och vann.

Förlusten var Lindås tredje uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Olofström på sjunde plats i tabellen, medan Lindås är på sjätte plats.

I sista matchen möter Lindås Fristad hemma på lördag 16 mars 13.00.

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Tungt besked för Lindås – åker ur serien Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Jönköping ny serieledare efter 14-1 mot Olofström Tungt för Lindås – Partille D1 bröt fina vinstsviten

Den här artikeln handlar om: