Lagan spelade lika mot Höllviken

Delad pott för Lagan och Höllviken

Hemmalaget Lagan och Höllviken spelade oavgjort i Allsvenskan södra herr, 4-4 (2-3, 0-1, 2-0, 0-0) på lördagen.

Lagan började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.59 slog William Nilsson till framspelad av William Park.

Höllviken kvitterade till 1-1 efter 8.00, genom August Berndtsson på pass av Isac Olsson Ferm.

Laget tog också ledningen efter 8.45, genom Simon Larsson framspelad av Jakob Gullberg.

Lagan kvitterade till 2-2 efter 10.10, genom Filip Älverdal på pass av Tim Brithén.

Höllviken tog ledningen på nytt efter 19.08, genom Robin Crantz framspelad av Johannes Wilhelmsson.

Det tog sin tid innan något av lagen hittade rätt på nytt. Efter 17.07 i andra perioden nätade Simon Larsson åter igen, på pass av Julian Nihlén och ökade ledningen för Höllviken. 1.03 in i tredje perioden nätade Lagans Kasper Qvarfordt framspelad av Robin Karlsson och reducerade åt Lagan.

Efter 11.26 slog William Nilsson till på nytt på pass av Kasper Qvarfordt och kvitterade för Lagan.

Fjärde perioden blev mållös.

Lagan har nu fyra poäng och Höllviken har sju poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Lagan tar sig an Åstorp/Kvidinge i nästa match hemma lördag 23 oktober 16.00. Höllviken möter samma dag 15.00 Fagerhult Habo hemma.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge FBC Lerum vann trots uppryckning av Höllviken Tre poäng till Höllviken efter avgörande i slutperioden mot Nilsby