Foto: Jimmy Palm
#ibsilly

Veckans snackis har fått en lösning som tilltalar alla

ANNONS

SSL-profilen Daniel Persson kommer att spela i Herr2an kommande säsong med sin moderklubb.

Veckans snackis har varit att Höllvikenspelaren Daniel Persson, som har ett år kvar på sitt kontrakt, har tappat sugen för elitinnebandy och vill trappa ner och spela med sin moderklubb Palmstaden. En ikon som gjort nästa 500 poäng i Höllvikentröjan och en profil på SSL-nivå.

De båda klubbarna hade igår ett möte där man fokuserade på alla tre parters bästa intresse och man kom överens i samförstånd om en övergång för Persson till Palmstaden. Man beslutade även att gemensamt arrangera en legendarmatch, då det finns gott om gamla profiler i båda föreningarna. Denna jippomatch kommer att äga rum i samband med att de båda föreningarnas lag i Herr2an möts.

- Vi hade bra diskussioner igår och det känns bra. Nu kan vi gå vidare och vi önskar Danne allt gott, säger Höllvikens ordförande Jörgen Hagmann till Innebandymagazinet.

- Vi vill tacka Höllviken för en bra diskussion kring denna övergång och vi är glada för att få hem Danne igen! Danne betyder mycket för innebandyn, särskilt här i Trelleborg (Palmstaden) och med hans erfarenhet och sitt sätt att vara så kommer han skapa större intresse för innebandyn, säger Palmstadens ordförande Magnus Österberg till Innebandymagazinet.


TV: Poddpanelen om Nykvarn - "De hade inget annat val"

Ska vinna SM-guld 2025: ”Satt sig i ett läge där alla kommer vilja slå dem”

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge FBC Lerum vann trots uppryckning av Höllviken Tre poäng till Höllviken efter avgörande i slutperioden mot Nilsby

Den här artikeln handlar om: