#ibsilly
Jesper Larsson.
Foto: Hagfors IBS
Herrettan

Meriterat nyförvärv till Herr1an: "Perfekt värvning"

ANNONS

Hagfors presenterar andra stora värvningen på kort tid.

Under förra veckan presenterade Herr1an-laget Hagfors backen Marcus Pontusson som ny spelare till kommande säsong. Han kom närmast från allsvenska Karlstad och nu presenterar man ytterligare en värvning från landets näst högsta liga.

Jesper Larsson, 28 år, hämtas in från Täby. Högerforwarden har gjort tio säsonger i Allsvenskan där han också representerat Järfälla, Tyresö Trollbäcken, Craftstaden och Karlstad. Larsson har också 4 U19-landskamper på sin meritlista.

- Det räcker egentligen med att kolla på Jesper statistik och meriter för att förstå att vi får in en spelare av mycket hög kvalité i truppen. Han kommer bidra med mycket i vårt offensiva spel med sitt fina skott och spelsinne, men även kommer han med sin rutin vara viktig när det kommer till de täta och avgörande matcherna för oss, säger Fredrik Eriksson från Hagfors sportgrupp i ett pressmeddelande och fortsätter:

-  Lägger vi sedan in att vi tappat Anders Skoog och därmed saknade en poängstark högerforward så är detta även sett till position och vilken typ spelare vi behövde in en perfekt värvning för oss. Det ska bli riktigt roligt att följa Jesper hos oss och vi är övertygade om att både vi och alla i publiken i Uddeholm Arena kommer vara nöjda med vad Hibs första stockholmare kommer prestera i vår röd tröjan.


Jesper Larssons egna ord om övergången:

- Det är mycket har varit tack vare Marcus Pontussons och Jesper Karlssons snack om Hagfors och deras satsning mot Allsvenskan som gör att jag vill vara med på det tåget. Jag fick ett bra intryck av klubben när vi träffades, men ska jag vara helt ärlig att i stort har jag inte jättebra koll klubben än, förutom att Pontusson och "JK" spelar där och att det finns lite dåliga minnen när man mötte Hagfors i USM.


U

JUST NU PÅ PLUS: Artikelserie: Framtidens SSL-stjärnor i distrikt för distrikt

TV: Årets målvakt om skillnaderna att spela i ett herrlag

Matilda Östlund Visén: ”Man kunde ofta få höra - nu kommer jag sätta den i krysset bakom dig Matilda”

Matchrapporter: Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Hälsinggården åker ur serien – det står klart efter söndagens match Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Uddamålsseger för Kais Mora hemma mot Hagfors Två mål för Alexander Bergström när Hagfors vann mot Alunda

Den här artikeln handlar om: