#ibsilly
Daniel Ring.
Foto: Jimmy Palm
Allsvenskan södra

AIK värvar från SSL: "Han blir en fin kugge"

ANNONS

Gick miste om drömvärvningen – här kommer plåster på såren.

Det blev ingen Andreas Stefansson i AIK. Ur-gnagaren valde istället att stanna i SSL och skriva på för Storvreta – AIK gick därmed miste om sin drömvärnving.

Men supportrarna kan åtminstone glädja sig över att klubben lyckats landa en spännande värvning inför kommande säsong. Forwarden Daniel Ring har skrivit på ett kontrakt med den allsvenska toppklubben.

Han lämnar därmed Höllviken efter bara ett år. Ring, född 2001, skrev på för SSL-laget efter tre år i RIG Umeå men flyttar nu hem till Stockholm. Det blev 22 matcher i Superligan med 10 poäng (5+5) som facit.

- AIK har något stort på gång som jag vill vara med på och jag drar på mig AIK-tröjan med stolthet, säger Ring till klubbens hemsida.

Sportchefen Göran Hagberg om sin värvning:

- Vi ser en stor potential i Daniel och han blir en fin kugge i AIK. Bra handleder och härlig spelblick. Vi är supernöjda att vi kunnat landa honom till vårt lagbygge.


TV: Billy Nilsson: "Tufft att växa upp utan sin mamma"

Innebandyprofilen Billy Nilsson berättar om den tunga delen av hans uppväxt.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK

Den här artikeln handlar om: