SSL-kval: Warberg-Hagunda (1-2 i matcher)
SSL-kval

Utspelet mot Hagunda-stjärnan: "Han håller på så här jämt"

ANNONS

Alexander Johansson har skaffat sig en antagonist i kvalfinalen mot Hagunda.

Den knappa 7-6-segern på bortaplan senast innebär att Hagunda är en vinst i från att nå SSL för första gången – besegrar man Warberg hemma på torsdag så spelar man i högstaligan säsongen 2021/2022.

En som tidigare spelat i Hagunda, men som nu återfinns i just Warberg, är Alexander Johansson. Han gick ett jobbigt uppbrott i sin tidigare klubb och nu har han råkat i luven på en gammal lagkamrat: Fredrik Holtz.

Till Hallands Nyheter säger han att Hagunda-spelarna varit på honom i matchserien, och syftar främst på den förre Storvreta och Mullsjö-stjärnan Holtz.

- Han är en sur jävla gris och han kommer fortsätta spela så här. Jag har räknat med det, han håller på så här jämt. Han är ingen finlirare och när han får chansen att spela fult så njuter han, då gäller det att akta sig, säger Johansson till Hallands Nyheter.

Tidningen skriver att Johansson "åkte i däck" vid två tillfällen efter kollisioner med Holtz, men att det inte resulterade i mer än frislag.

– Det kan du ju ta med domarna. De vet om hur Fredrik spelar och lämnar det ansvaret till dem. Nu fick han in några fina smällar på mig idag, det gör ont ett tag men det är bara att resa sig, säger Johansson till Hallands Nyheter.

Under de tre första matcherna har Warberg åkt på två stycken tvåminutare medan Hagunda drabbats av fem, enligt den officiella statistiken.

Du kan se highlights från match tre i spelaren ovan.

Artikelfoto: Helmuth Subiabre

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5

Den här artikeln handlar om: