Pixbo Wallenstam vann mot Västerås Rönnby

Pixbo Wallenstam fick en drömstart – vann mot Västerås Rönnby

Pixbo Wallenstam har kommandot om matchserien mot Västerås Rönnby i Superligan Kvartsfinal dam, efter seger på hemmaplan med 4-2 (0-1, 2-1, 2-0) i första matchen.

Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Pixbo Wallenstam avgjorde i sista perioden.

Emma Stenberg gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Amanda Berggren och Denisa Ratajova, målen för Västerås Rönnby gjordes av Emma Andersson och Elin Björkman.

Lagen möts igen lördag 27 mars 17.00.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK