Warberg vann mot Malmö FBC

Målfest när Warberg krossade Malmö FBC i Sparbanken Wictory Center

Warberg hade inga problem med Malmö FBC i Allsvenskan södra herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 16-4 (4-2, 2-1, 10-1).

Malmö FBC:s tränare Jörgen Hansen:

– Idag möter vi ett ruskigt bra warberg och det i kombination att vi spelar vår fjärde match på sju dagar och det märks. Vi var okej nöjda efter två perioder men orkar inte alls stå upp i tredje.

Därmed har Warberg vunnit sex matcher i rad.

Mattias Kongstad gjorde fyra mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Filip Erheden 3, Alexander Johansson 2, Simon Nilsson 2, Johan Dahlqvist, Hannes Karlsson, Edwin Körberg, Isak Stöckel och Simon Svensson, målen för Malmö FBC gjordes av Ludvig Andersson, Jacob Carleson, Kim Clemedtson och Philip Sannum.

Med en omgång kvar är Warberg i serieledning, medan Malmö FBC är på åttonde plats.

I nästa match, söndag 14 mars 17.00, har Warberg Åstorp/Kvidinge hemma i Sparbanken Wictory Center, medan Malmö FBC spelar borta mot Lindås Rasta.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Gransholm vann stort senast – nu tog Malmö FBC revansch FBC Lerum bröt Warbergs segersvit Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona