Tullinge vann mot AIK

Tullinge avgjorde tät match mot AIK i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Tullinge och gästande AIK var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Tullinge och vann matchen i Allsvenskan norra herr med 7–4 (1–3, 2–0, 4–1).

– Vi visar ännu en gång vår starka lagmoral när vi vänder ett 1-3-underläge efter en dålig första period till en seger där vi tar tag i spelet från och med andra perioden. Underläget inte bara äts upp utan vi går förbi till ledning där vi sedan stänger till i försvaret när gästerna forcerar mot slutet, kommenterade Tullinges lagledare Urban Sandgren.

Därmed har Tullinge vunnit fyra matcher i rad.

Niclas Johansson gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Erik Bengtsson 2, Anton Andersin och Daniel Strandberg, målen för AIK gjordes av Anton Ostella 2, Carl Andersson och Jack Noaksson.

Det här betyder att Tullinge nu ligger på tredje plats i tabellen, och AIK är på sjätte plats tabellen.

Tullinge tar sig an Visby IBK i nästa match hemma söndag 6 december 15.00. AIK möter Gävle GIK hemma fredag 11 december 19.30.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK