IBF Falun vann mot Nacka Wallenstam

IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot Nacka Wallenstam

IBF Falun vann hemma mot Nacka Wallenstam i Superligan SSL dam i innebandy med 6–3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 3–3, innan IBF Falun avgjorde i sista perioden.

Lovisa Åström gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Erika Andersson, Agnes Edlund, Frida Hellgren och Lovisa Stenberg, målen för Nacka Wallenstam gjordes av Mathilda Ekenlinde, Zita Holmsved Thott och Daniela Westerlund.

För IBF Falun gör resultatet att laget nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Nacka Wallenstam är på nionde plats tabellen.

IBF Falun tar sig an Endre i nästa match borta söndag 1 november 12.30. Nacka Wallenstam möter samma dag 13.00 Thorengruppen hemma.

Matchrapporter: Rönnby IBK lyckades bärga segern mot IBF Falun Slagläge för Rönnby IBK efter ny seger Rönnby IBK vann mot IBF Falun i första matchen Revansch och tre poäng för Endre Två mål för Stina Höög när Nacka Wallenstam besegrade IBF Falun Utveckling