IBF Falun förlorade mot Endre
Montage
Matchrapport

Revansch och tre poäng för Endre

ANNONS

Endre gick segrande från matchen i Superligan dam när laget mötte IBF Falun borta i Guide Arena på lördagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte då IBF Falun vann med 9-2. Den här gången blev slutresultatet 2-5 (2-0, 0-3, 0-2).

– Vi gör jobbet hela vägen idag och det är den största skillnaden på dagens match kontra senast. När vi gör jobbet är vi bra och tuffa att möta, kommenterade Endres tränare David Normark.

Segern var Endres femte på de senaste sex matcherna.

I början av matchen var IBF Falun starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Philippa Blom och Ida Pettersson. Endre gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 2-0 till ledning med 2-3. I tredje perioden gjorde Endre 2-4 efter 4.28 genom Elin Roos. Och med bara 6 sekunder kvar satte Ellen Berglund 2-5.

Elin Roos gjorde två mål för Endre och spelade fram till ett mål.

Resultaten i sista omgången innebär att IBF Falun slutar på femte plats och Endre på sjätte plats. Båda lagen är därmed klara för slutspel.

Matchrapporter: Rönnby IBK lyckades bärga segern mot IBF Falun Täby avgjorde matchserien mot Endre Slagläge för Rönnby IBK efter ny seger Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Rönnby IBK vann mot IBF Falun i första matchen

Den här artikeln handlar om: