IBF Falun förlorade mot Rönnby IBK
Montage
Matchrapport

Slagläge för Rönnby IBK efter ny seger

ANNONS

Med 4-3 (2-1, 2-0, 0-2) på bortaplan har Rönnby IBK tagit ett jättekliv mot seger mot IBF Falun i kvartsfinalen i SSL dam. Rönnby IBK har greppet om matchserien med 2-0, och behöver bara en seger till för att ta sig till semifinal.

Sofia Mittentag gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Wilma Johansson och Kajsa Johansson, målen för IBF Falun gjordes av Lina Svarfvar 2 och Sandra Cerwall.

Lagen möts igen på tisdag 19.00, i Mälarenergi Arena.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: