Rönnby IBK vann mot IBF Falun
Montage
Matchrapport

Rönnby IBK lyckades bärga segern mot IBF Falun

ANNONS

Segern på hemmaplan med 10-6 (1-1, 5-0, 4-5) gör att Rönnby IBK har vunnit matchserien mot IBF Falun i kvartsfinalen i SSL dam. Rönnby IBK vann totalt med 3-0 i matcher.

Elin Lindberg och Mira Wickman gjorde två mål var för Rönnby IBK. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Saga Emtell, Wilma Johansson, Matilda Lindgren, Sofia Mittentag, Jonna Sjöberg och Ranja Varli, målen för IBF Falun gjordes av Philippa Blom 3, Ebba Bognesand, Moa Jakobsson och Ellen Svensson.

Matchrapporter: 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama Rönnby IBK lyckades bärga segern mot IBF Falun Slagläge för Rönnby IBK efter ny seger

Den här artikeln handlar om: