Rönnby IBK vann mot IBF Falun
Montage
Matchrapport

Rönnby IBK vann mot IBF Falun i första matchen

ANNONS

Rönnby IBK har nu greppet om serien mot IBF Falun i kvartsfinalen i SSL dam, efter vinst på hemmaplan med 6-2 (0-1, 4-1, 2-0) i första matchen.

IBF Faluns tränare Eric Björk kommenterade matchen:

– 1-0 till Rönnby. Ny match på söndag!

Matilda Lindgren gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Linnea Hammar, Wilma Johansson, Elin Lindberg och Agnes Sälgström, målen för IBF Falun gjordes av Philippa Blom och Sandra Cerwall.

Nästa match spelas i Guide Arena på söndag 16.00.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: