Foto: Adam Troy
Nyhet

Nästa spelare att lämna Helsingborg: "Återvänder till moderklubben"

ANNONS

Simon Nilsson är näst på tur att lämna Helsingborg. Spelaren är klar för en återkomst till Munka-Ljungby.

Pär Forsman, Axel Rasmussen och nu Simon Nilsson. Det var i samband med att Rasmussen tackade för sig som Expressen lyfte osäkerheten kring Nilssons framtid i Helsingborg. Nu står det klart att centern är nästa spelare att lämna Skåneklubben inför kommande säsong. 

27-årige Nilsson återvänder till sin moderklubb Munka-Ljungby efter fyra säsonger i Warberg och en säsong i Helsingborg. 

– Det känns naturligtvis helt fantastiskt roligt att få hem en hemvändare som dessutom fortfarande är på toppen av sin karriär. Simon kommer gå in som spelande tränare och förstärka vår redan starka ledarstab, berättar sportgruppen i MIBK till klubbens hemsida.

En återkomst har varit på tapeten under en längre tid och Nilsson, som nyligen förlängde sitt kontrakt med Helsingborg, förhandlade fram en speciell klausul i sitt avtal. 

– Simon ville inte utesluta att gå tillbaka till MIBK redan under denna säsong så han förhandlade därför fram i avtalet med FCH att han hade rätt att lämna till MIBK under säsongen 24/25. Med den turbulens som varit i FCH på senare tid i kombination med begränsad roll/speltid har Simon valt lämna FCH redan nu och ansluta till MIBK. 
 


Uppsnack SSL herr: "Växjö kommer vara den stora utmanaren"

"Nu blir de ännu vassare" - Kent Göransson inför herrarnas SSL 2024/25.

Matchrapporter: Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: