Thorengruppen vann mot Täby
Montage
Matchrapport

Thorengruppen sköna start – vann mot Täby

ANNONS

Med 4-3 (2-0, 0-0, 2-3) i första matchen på hemmaplan har Thorengruppen tagit ett greppet mot mot seger mot Täby i SM-semifinal dam.

– En rätt konstig match där det inte är mycket till skönspel utan mest en massa kamper men med två väldigt väldigt bra målvakter som håller nere siffrorna. Jag är glad att vi lyckas vinna matchen och ta ledningen i semifinalserien, kommenterade Thorengruppens tränare Daniel Jernberg.

Täbys tränare Maimon Abdallah tyckte till om matchen:

– Första perioden är ett tydligt exempel på hur man agerar när man är matchotränad lite sena i pressarna och lite ängsliga i besluten. I andra höjer vi oss rejält och idag är det två fruktansvärt bra målvakter som håller ner siffrorna rejält. I tredje släpper vi lös ordentlig och det är fruktansvärt nära att vi kvitterar på slutet.

Målskyttarna som fixade segern för Thorengruppen var Cajsa Alm, Mathilda Ekenlinde, Sofia Joelsson och Maja Viström, medan målen för Täby gjordes av Amanda Boric-Svärd, Klara Molin och Caroline Rosenberg.

Nästa match spelas i Hägerneholmshallen på lördag 14.00.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby

Den här artikeln handlar om: