Thorengruppen vann mot Täby
Montage
Matchrapport

2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby

ANNONS

Thorengruppen har övertaget mot Täby i SM-semifinal dam, efter seger på hemmaplan med 7-3 (2-0, 2-1, 3-2). Thorengruppen leder nu matchserien med 2-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till SM-final.

– Tycker vi gör en rätt fin insats ikväll där vi kontrollerar spelet bra matchen igenom. Till skillnad från matchen i lördags ville vi verkligen vara på plan och tävla idag, kommenterade Thorengruppens tränare Daniel Jernberg efter matchen.

Cajsa Alm, Sandra Hawerman, Sofia Joelsson, Oona Kauppi, Veera Kauppi, Maja Viström och Emelie Wibron blev målskyttarna för Thorengruppen. Julia Croneld 2 och Vilma De Gysser gjorde Täbys mål.

Nästa match spelas på fredag 19.00, i Hägerneholmshallen.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby

Den här artikeln handlar om: