Thorengruppen vann mot Kalmarsund
Montage
Matchrapport

Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund

ANNONS

Segern på hemmaplan med 6-5 (1-1, 1-3, 3-1, 1-0) efter förlängning gör att Thorengruppen har vunnit matchserien mot Kalmarsund i kvartsfinalen i SSL dam. Thorengruppen vann serien i tre raka matcher.

– Jag tycker det är starkt att vi lyckas vända och vinna matchen trots att vi inte får igång alla cylindrar ikväll. Kalmar gör det bra defensivt och deras målvakt gör en otroligt fin insats som gör att vi har svårt att göra mål. Tackar Kalmar för denna tuffa och jämna kvartsfinalserie. Vi kommer förhoppningsvis få med oss en massa bra erfarenheter från dessa matcher, tyckte Thorengruppens tränare Daniel Jernberg, efter matchen.

Sofia Joelsson och Emelie Wibron gjorde två mål var för Thorengruppen. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Sandra Hawerman och Veera Kauppi, målen för Kalmarsund gjordes av Dominika Buczek 2, Patricia Forsell, Ida Samuelsson och Moa Tschöp.

Matchrapporter: 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund Tre matchbollar för Thorengruppen efter ny seger

Den här artikeln handlar om: