Artikelfoto: Per Wiklund
SSL (Dam)

Framtiden oviss – har inte spelat på hela säsongen

ANNONS

Adina Augustsson: "Jag tror jag kommer ha svårt att släppa det till hundra procent"

Karlstads Adina Augustsson har inte spelat någon innebandy alls den här säsongen. Orsaken till det är den korsbandsskada som 29-åringen drog på sig förra säsongen.

Augustsson, som gjort 34 landskamper för Sverige, närmade sig en comeback efter årskiftet men fick då ett slags bakslag vilket innebär att hon inte kommer kunna spela mer innebandy den här säsongen.

Faktum är att det är oklart huruvida hon ens kommer spela överhuvudtaget framöver.

– Jag vet inte. Ingen aning. Innebandy har varit en så stor del av mitt liv och är det fortfarande. Jag tror jag kommer ha svårt att släppa det till hundra procent. Oavsett vad är jag ganska säker jag kommer vara involverad. Men hur det kommer se ut, det är ett frågetecken, säger Adina Augustsson till Värmlands-Folkblad.

"Exakt den delen vi behöver få in i vårt lag"

Hon vill nu avvakta lite och se vad som händer med Karlstad som nu slåss för sin överlevnad i SSL. I intervjun med Värmlands-Folkblad säger veteranen att hon varit "ganska tydlig i många år" med den förändring hon vill se.

Klart är att en förändring kommer ske, Andreas "Sälen" Karlsson ansluter från herrlagets ledarstab för att bli ny huvudtränare kommande säsong.

– Jag känner inte ”Sälen” men jag har sett vad de har gjort med herrlaget såklart. Jag tror absolut det är jättepositivt för damlaget att få in honom och att det kan föra med sig väldigt många bra saker. Jag upplever att trion som kört herrarna har ett väldigt bra kontaktnät runt sig, vet vad som krävs för att vinna och har rätt kravbild för att uppnå det. Exakt den delen vi behöver få in i vårt lag.


Topp 5: Innebandyregler att ändra - enligt läsarna

"Ni vill förbjuda dem, ni vill kasta dem i soporna - jag är beredd att hålla med"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!


 

Matchrapporter: Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Efterlängtad seger för Täby – steg åt rätt håll mot Karlstad Endre slutspelsklart efter seger mot Karlstad Linnéa Wallgren tvåmålsskytt för Karlstad i segern mot Lockerud/Mariestad Efterlängtad seger för Karlstad – steg åt rätt håll mot Kais Mora

Den här artikeln handlar om: