Thorengruppen vann mot Kais Mora

Målfest när Thorengruppen krossade Kais Mora i Thoren Arena

Thorengruppen hade inga problem med Kais Mora i Superligan dam, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8-0 (6-0, 0-0, 2-0).

I och med detta har Thorengruppen hela 23 raka segrar i Superligan dam och är tre segrar ifrån en hel säsong utan förlust.

Thorengruppen spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 6-0 genom två mål av Emelie Wibron, ett mål av Oona Kauppi, ett mål av Veera Kauppi, ett mål av Sofia Joelsson och ett mål av Sandra Hawerman. Thorengruppen var långt ifrån nöjt där.

Andra perioden blev mållös. Thorengruppen fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Sofia Joelsson och Juni Söderqvist.

Emelie Wibron gjorde två mål för Thorengruppen och spelade dessutom fram till två mål.

Med tre omgångar kvar är Thorengruppen i serieledning, och Kais Mora är på elfte plats.

I nästa match, söndag 10 mars, har Thorengruppen IBK Lund borta i Lerbäckshallen 14.30, medan Kais Mora spelar hemma mot Pixbo Wallenstam 15.00.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby