SSL (Herr)

Veera Kauppis svit är nu upp i 120 raka matcher

Se alla målen från SSL-mötet mellan Täby och Thorengruppen som slutade 1-9.

Täbys sviktande form håller i sig och idag åkte stockholmarna på sin fjärde raka förlust mot Thorengruppen som tog sin 22:a raka vinst, och fortfarande inte har tappat en enda poäng under säsongen.

Poängbäst blev Veera Kauppi med 2+2 vilket betyder att hon tog in en poäng på Emelie Wibron i poängligan. Kauppi har nu gjort poäng i 120 raka matcher och totalt 66 poäng den här säsongen. Det placerar henne på en andra plats i poängligan, en poäng bakom Wibron.

– Tycker att vi på det stora hela gör en helt okej match idag även om vi under stora delar av första perioden inte alls får igång vårt spel. Men från period två och framåt gör vi en väldigt gedigen insats. Det är starkt att vinna mot fyran i serien med 1-9 på bortaplan, sa Thorentränaren Daniel Jernberg efter matchen till Innebnadymagazinet.

Se alla målen i klippet ovan och här hittar du betyg på alla spelare i matchen.

Matchinformation

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby