IBF Norrköping förlorade mot Surahammars IBF
Montage
Matchrapport

Surahammar vann efter avgörande i tredje perioden mot IBF Norrköping

ANNONS

Det blev seger för Surahammar borta mot IBF Norrköping i division 1 Mellersta herr. Efter två perioder var matchen oavgjord, men sen gjorde Daniel Johannesson 4-8 och två minuter senare gjorde Simon Eleholm också 4-9. Matchen slutade 4-9 (0-0, 2-2, 2-7).

Surahammars huvudtränare Richard Schlugi kommenterade matchen:

– Väldig svår hall att spela i, liten och halvdant golv. Vet inte om det är det eller stundens allvar som gör att vi inte gör nån vidare bra match i 2 perioder. Vi får vara glada att det står 2-2 efter 2 perioder med detta spel, är väl mycket tack vara Lie i mål som vi fortfarande är med i matchen. Sen i 3:e gör vi några psykologiska mål och lyckas gå ifrån till slut. 3:e perioden är okej och 3 sköna poäng.

IBF Norrköping tog ledningen efter 20.28, genom William Lindell framspelad av Malkolm Rolfsman. Matchen fortsatte att vara jämn i andra perioden. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter två perioders spel.

Surahammar var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med hela 2-7 och matchen med 9-4.

Daniel Johannesson gjorde tre mål för Surahammar och spelade fram till ett mål och Marcus Jonsson stod för tre poäng, varav två mål. Malkolm Rolfsman gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för IBF Norrköping.

IBF Norrköping har fem förluster och 20–58 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Surahammar har två vinster och tre förluster och 31–26 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är IBF Norrköping sist i serien, medan Surahammar är på sjunde plats.

Surahammar tar sig an Linköping i nästa match borta lördag 24 februari 11.30.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Målfest för Berg hemma mot Surahammar Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Linköping utklassade IBF Norrköping på hemmaplan Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping

Den här artikeln handlar om: