#ibsilly
Foto: Adam Troy
#ibsilly

SSL-spelaren klar för Herr1an-klubb på dubbellicens

ANNONS

Återvänder till förra klubben: "Efter en tids sjukdom behöver Hannes hitta tillbaka till matchform"

Helsingborg värvade inför årets säsong flertalet spelare från lägre ner i seriesystemet. En av dem var Hannes Andersson, som kom från IBK Kungälv. Där hade forwarden utmärkt sig rejält, förra säsongen blev det hela 73 poäng (41+32) på 22 matcher.

Poäng har Andersson även gjort i Superligan under säsongsstarten, fyra mål och tre assist är hans facit under de nio första SSL-matcherna i karriären.

– Första tiden för mig har vart lite upp och ner. Försäsongen började väl helt okej men sen fick jag lunginflammation och var borta några veckor. Efter dess har det vart lite högt och lågt prestationsmässigt men jag känner helt klart att jag har mycket mer att ge, sa han till Innebandymagazinet i mitten av oktober.

Lämnar – på dubbellicens

Nu stundar en återkomst till Kungälv för Andersson, detta via ett dubbellicensavtal.

– Efter en tids sjukdom behöver Hannes hitta tillbaka till matchform och det kommer han få chansen att göra i Kungälv efter att klubbarna skrivit på ett dubbellicens avtal. Tanken är att Hannes ska få chansen att komma tillbaka i god form i Kungälv för att sedan återvända till FCH och SSL redan i helgen, skriver Helsingborg på sin hemsida.


TV: Moa Gustafssons löfte efter reporterns utmaning

Stjärnan ska bada med kläderna på: "Tror det är riggat"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK

Den här artikeln handlar om: