Malmö FBC förlorade mot Gransholms IF

Tung förlust för Malmö FBC på hemmaplan mot Gransholm

Malmö FBC hade en tuff match mot Gransholm i division 1 södra Götaland herr, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 0-8 (0-2, 0-4, 0-2).

– Det är inte försvarbart att göra en så slätstruken insats i vår viktigaste hemmamatch för säsongen. Laget har såklart så mycket högre nivå i sig men idag blottade vi en sämre sida av oss själva, kommenterade Malmö FBC:s tränare Mikael Jeppsson efter matchen.

Gransholm spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Viktor Karlsson, Rasmus Rydberg och Anton Rossling. Det var bara början för Gransholm. Gransholm stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-3 till 0-6 på bara 9.52. Gransholm fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Viktor Henningsson och Melvin Fagerberg.

Sebastian Samuelsson gjorde ett mål för Gransholm och två assist.

Malmö FBC stannar därmed på tolfte och sista plats, och Gransholm på tionde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Malmö FBC Hovshaga hemma i Kirsebergs Sporthall, lördag 16 december 15.00.

Matchrapporter: Gransholm vann stort senast – nu tog Malmö FBC revansch Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona Malmö FBC:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Genarp Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren