Gränna vann mot Gransholms IF

Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen

Matchen mellan hemmalaget Gränna och gästande Gransholm i division 1 södra Götaland herr var lika efter full tid, efter en sen kvittering av Grännas Emil Skog. I förlängningen kunde Gränna avgöra till 7-6 (1-2, 3-3, 2-1, 1-0) genom Emil Skog efter 2. 8 och fullborda vändningen.

Segermålet för Gränna stod Emil Skog för 2.08 in i förlängningen.

Segern var Grännas femte på de senaste sex matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Första perioden var jämn. Gränna inledde bäst och tog ledningen genom Johan Uhlin efter 8.28, men Gransholm kvitterade genom Viktor Henningsson. Och Gransholm hann också ta ledningen, återigen genom Viktor Henningsson. Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 4-5.

Gränna hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter tre perioder var 6-6.

I förlängningen tog det 2.08 innan Gränna också avgjorde till 7-6. Stor matchhjälte blev Emil Skog, framspelad av Gabriel Kaindl.

Gransholms Isak Samuelsson stod för tre poäng, varav två mål. Simon Vadsten gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Gränna och Emil Skog gjorde tre mål.

Det här var Grännas fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Med en omgång kvar är Gränna på sjunde plats i tabellen, och Gransholm är på nionde plats.

Gränna tar sig an Åstorp/Kvidinge i sista matchen borta lördag 9 mars 17.00.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Gransholm vann stort senast – nu tog Malmö FBC revansch Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona