Lindås Rasta förlorade mot Skoghall

Skoghall vann tidiga seriefinalen mot Lindås Rasta med 8-4

Skoghall tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Lindås Rasta i division 1 västra Götaland herr på lördagen med 8-4 (1-1, 3-2, 4-1). En stark seger i toppen av tabellen.

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Lindås Rasta är i fortsatt serieledning, och Skoghall på andra plats. 0 poäng skiljer nu lagen åt.

– En besvikelse rent resultatmässigt. Vi har nog med chanser för att vinna matchen men idag var våra motståndare lite hetare, tyckte Lindås Rastas tränare Daniel Calebsson, efter matchen.

Det var två formstarka lag som möttes. Skoghall tog nionde segern i rad. Lindås Rasta hade före matchen nio segrar i rad.

Lindås Rasta tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Edwin Jonsson på pass av Miki Düring.

Skoghall kvitterade till 1-1 efter 19.36, genom Adam Rundqvist framspelad av Håkon Bråten Groth.

Laget tog också ledningen efter 20.18, när Mattias Karlsson fick träff framspelad av Oskar Thorén.

I andra perioden var det Skoghall som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-4.

I tredje perioden kvitterade först Lindås Rasta till 4-4. Därefter var det Skoghall för hela slanten. Laget gjorde matchens fyra sista mål och vann lätt.

Lördag 2 december spelar Lindås Rasta borta mot Floda 15.00 och Skoghall mot Backadalen hemma 13.00 i Hammarö Arena.

Matchrapporter: Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust Storseger för Skoghall hemma mot GS 86