Mölndals IBF förlorade mot Lindås Rasta

Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust

Hela säsongen har varit tung för Mölndals IBF. På fredagen blev det klart att laget åker ur division 1 västra Götaland herr efter ännu en förlust, 3-8 (1-6, 1-2, 1-0) hemma mot Lindås Rasta.

Lindås Rastas tränare Daniel Calebsson tyckte så här om matchen:

– Vi går in i matchen väl förberedda och redo. Vi avgör matchen redan i första perioden där vi är totalt överlägsna. Resten av matchen blir en transportsträcka och totalt sett så gör vi det bra.

Det här innebär att Lindås Rasta nu har fem segrar i följd i division 1 västra Götaland herr.

Lindås Rasta var starkast i första perioden. Laget vann perioden med hela 1-6.

Även i andra perioden var det Lindås Rasta som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 2-8.

17.45 in i tredje perioden slog Carl Brooker till framspelad av Nils Ronnebro och reducerade för Mölndals IBF. Fler mål än så blev det inte för Mölndals IBF.

Simon Hoffmann gjorde två mål för Lindås Rasta och två assist och Jesper Andréasson stod för tre poäng, varav två mål.

Matchresultatet innebär att Lindås Rasta ligger kvar på andra plats.

I nästa match, lördag 2 mars, har Mölndals IBF Floda borta i Nova Floda Sportcenter 15.00, medan Lindås Rasta spelar borta mot Skoghall 13.00.

Matchrapporter: Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust