IBF Backadalen förlorade mot Skoghall
Montage
Matchrapport

Målfest för Skoghall borta mot Backadalen

ANNONS

Det blev en riktig storseger för Skoghall mot Backadalen borta i division 1 västra Götaland herr. Matchen slutade 4-14 (1-4, 2-7, 1-3).

I första perioden var det Skoghall som var starkast. Laget vann perioden med 1-4.

Även i andra perioden var det Skoghall som var starkast. Laget vann perioden med hela 2-7 och ställningen efter två perioder var 3-11.

Skoghall stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 3-11 till 3-14.

Emil Johannesson reducerade förvisso, men närmare än 4-14 kom inte Backadalen. Skoghall tog därmed en stabil seger.

Skoghalls Marcus Pontusson stod för fem poäng, varav ett mål, Adam Rundqvist gjorde två mål och ett assist och Leo Walkert gjorde två mål och spelade fram till ett mål. William Jansson gjorde två mål och totalt tre poäng för Backadalen.

Backadalen har två vinster och tre förluster och 20–41 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skoghall har fyra vinster och en förlust och 46–20 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången betyder att Backadalen slutar på åttonde plats i tabellen, och Skoghall på andra plats. Skoghall är klart för kvalspel.

Matchrapporter: Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Backadalen en lätt match för Floda som vann klart Storseger för Skoghall hemma mot GS 86 Mölndals IBF tappade allt – osannolik vändning av Backadalen i Lundbyskolans sporthall

Den här artikeln handlar om: