Lindås Rasta vann mot Floda

Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda

Nu är det klart. Lindås Rasta är seriesegrare i division 1 västra Götaland herr. Det efter seger mot Floda hemma i Lindås Waves Arena med 11-3 (3-1, 4-0, 4-2). Floda slutar på sjunde plats i tabellen.

– Dagens match blev lite av en dag på jobbet men vi genomför den bra trots allt. Nu är det äntligen dags för kval, vilket vi har väntat på hela säsongen. Ska bli enormt kul, kommenterade Lindås Rastas tränare Daniel Calebsson.

Flodas tränare Erik Enoksson om matchen:

– Lindås är några nummer för stora och vi lyckas inte göra hål på dem tidigt trots målchanser, hatten av och önskar er ett stort lycka till.

Lindås Rasta var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-1.

I andra perioden var Lindås Rasta starkast och gick från 3-1 till 8-1 genom två mål av Anton Dahlström, ett mål av Lucas Dahlström, ett mål av Adam Thyselius och ett mål av Simon Elgan. Och det var bara början. Lindås Rasta startade också tredje perioden vassast. Laget gick från 8-1 till 10-1. Floda fick förvisso in ett tröstmål.

Därefter var det dock Lindås Rasta som avgjorde. Laget gjorde 11-2 med nio minuter kvar att spela genom Danny Estrella-Näslund på pass av Simon Hoffmann. Floda hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 11-3.

Lindås Rastas Danny Estrella-Näslund stod för ett mål och fyra assists, Anton Dahlström gjorde tre mål och spelade dessutom fram till två mål och Lucas Dahlström gjorde två mål och ett målgivande pass.

Matchrapporter: Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Backadalen en lätt match för Floda som vann klart Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust