Skoghall vann mot GS 86

Storseger för Skoghall hemma mot GS 86

Skoghall hade en riktig målfest när man besegrade GS 86 hemma i Hammarö Arena i division 1 västra Götaland herr. Skoghall vann med hela 11-2 (2-1, 8-0, 1-1).

Det här innebär att Skoghall nu har 19 segrar i följd i division 1 västra Götaland herr.

Skoghall startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Albin Englöw och Oskar Thorén innan GS 86 svarade och gjorde 2-1 genom Alex Siöström. Även i andra perioden var det Skoghall som var starkast. Laget vann perioden med hela 8-0 och ställningen efter två perioder var 10-1.

5.09 in i tredje perioden slog Leo Walkert till ännu en gång framspelad av Henrik Österås och ökade ledningen för Skoghall. Det fastställde slutresultatet till 11-2.

Skoghalls Oskar Thorén stod för två mål och ett assist, Albin Englöw gjorde tre mål och Leo Walkert gjorde tre mål.

Med två omgångar kvar är Skoghall i serieledning, och GS 86 är på nionde plats.

Nästa motstånd för Skoghall är Lindås Rasta. Lagen möts lördag 2 mars 13.00 i Hammarö Arena.

Matchrapporter: Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Storseger för Skoghall hemma mot GS 86 Målfest när Lindås Rasta krossade GS 86 i Lindås Waves Arena