Munka-Ljungby vann mot Vetlanda

Segerlös svit bröts när Munka-Ljungby vann mot Vetlanda med 5-4

Det var länge sedan Munka-Ljungby vann i division 1 södra Götaland herr. Men i söndagens match mot Vetlanda på hemmaplan blev det till slut seger, efter fem raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 5-4 (0-0, 1-0, 4-4).

– Ja mycket skönt med seger igen, det var inte den mest välspelade match kanske men tycker ändå vi har rätt så bra kontroll på de över 60 minuter. Krigarseger deluxe, kommenterade Munka-Ljungbys tränare Ludvig Eriksson efter matchen.

Den första perioden slutade 0–0. Tredje perioden slutade 4-4 och Munka-Ljungby vann matchen med 5-4.

För hemmalaget betyder resultatet sjunde plats i tabellen. Vetlanda är på sjätte plats.

Lördag 25 november 14.00 spelar Munka-Ljungby borta mot Olofström. Vetlanda möter Hovshaga hemma i Hasses Sportcenter fredag 24 november 19.30.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Storseger för Munka-Ljungby borta mot Malmhaug Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen