Foto: Tomas Brandt Wangel
SSL

Maja Viström lämnade planen skadad – ger nu besked inför VM

ANNONS

Thorengruppens landslagsstjärna missar dagens match mot Lund efter att ha stukat foten.

Maja Viström har fått en pangstart på årets SSL. Hennes Thorengruppen IBK har vunnit alla matcher hittills samtidigt som hon själv är på god väg att slå sitt egna poängrekord (32) för en och samma säsong – hittills har Viström gjort 24 poäng (10+14) på de inledande tio matcherna

Däremot så tvingades hon kliva av planen i senaste omgången när Thorengruppen mötte KAIS Mora (vinst 9-2), detta efter att ha stukat sin fot. Viström finns inte heller med i dagens match mot Lund på hemmaplan.

Innebandymagazinet var i kontakt med Viström under gårdagen och där berättade 22-åringen att hon inte tänkt chansa om det inte känns bra. Hon ger också ett lugnande besked kring hennes status i VM senare i december är hon är uttagen till att representera Sverige.

– VM är inte i någon fara, skriver hon i ett sms till Innebandymagazinet.

Thorengruppens match mot Lund startar klockan 13.00 idag. 


TV: Chrull & Traktorn synar Sveriges VM-trupp

Christian "Chrull" Svensson och Jonas "Traktorn" Hansson snackar upp VM i Singapore: "Hon kan bli viktigaste spelaren för Sverige"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Målfest när Thorengruppen krossade IBK Lund i Thoren Arena Målfest för Thorengruppen borta mot Kais Mora Formstarka Thorengruppen vann mot Täby Thorengruppen vann toppmötet mot Pixbo Wallenstam Storseger för Thorengruppen hemma mot Malmö FBC

Den här artikeln handlar om: