Huddinge IBS vann mot Lillån IBK

Knapp seger för Huddinge IBS på hemmaplan mot Lillån IBK

Hemmalaget Huddinge IBS tog en uddamålsseger i matchen mot Lillån IBK i Fleminghallen. Laget vann matchen i Allsvenskan västra/södra dam på lördagen med 6-5 (2-2, 2-1, 2-2).

Lillån IBK tog ledningen efter 5.53, genom Nora Otterborg på pass av Lovisa Abrahamsson.

Huddinge IBS kvitterade till 1-1 efter 13.47, när Ida Petrén-Lantz hittade rätt framspelad av Olivia Tellström Jovicic.

Lillån IBK tog ledningen på nytt efter 15.39, genom Fanny Lundgren på pass av Joanna Hjelm.

Huddinge IBS kvitterade till 2-2 efter 16.07, när Therése Perswalld slog till framspelad av Emelie Lindström.

I andra perioden var det Huddinge IBS som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Tredje perioden slutade 2-2 och Huddinge IBS vann matchen med 6-5.

. Fanny Lundgren gjorde tre mål för Lillån IBK för Lillån IBK.

Det här var Huddinge IBS:s tredje uddamålsseger den här säsongen.

Huddinge IBS ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Lillån IBK ligger på fjärde plats.

Lördag 25 november 15.00 spelar Huddinge IBS hemma mot Katrineholm.

Matchrapporter: Seger för Skoghall i toppmötet med Lillån IBK Tungt besked för Bergs IK – åker ur serien Katrineholm vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Huddinge IBS Stort jubel när Telge SIBK säkrade seriesegern med vinst mot Lillån IBK Huddinge IBS vinnare mot Lillån IBK – kvitterade och avgjorde sent