Vetlanda vann mot Olofström

Vetlanda tog klar seger mot Olofström

Det blev en klar seger för Vetlanda vann på hemmaplan mot Olofström i division 1 södra Götaland herr. Vetlanda vann med klara 8-3 (2-0, 3-0, 3-3).

Olofströms tränare Markku Torikka tyckte till om matchen:

– Mycket tung förlust mot ett bra Vetlanda vi var absolut inte värda poängen ikväll. Det är bara att gratulera Vetlanda till poängen.

Segern var Vetlandas femte på de senaste sex matcherna.

Vetlanda spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Malcolm Kvarnvik och ett mål av Victor Tvingsell. Även i andra perioden var det Vetlanda som var starkast. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter två perioder var 5-0.

Tredje perioden slutade 3-3 och Vetlanda vann matchen med 8-3.

Vetlandas Filip Lingmerth hade tre assists.

Vetlanda ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Olofström ligger på andra plats.

Vetlanda tar sig an Munka-Ljungby i nästa match borta söndag 19 november 16.00. Olofström möter Malmhaug hemma lördag 18 november 14.00.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug