Åstorp/Kvidinge spelade lika mot Hovshaga AIF
Montage
Matchrapport

Åstorp/Kvidinge och Hovshaga delade på poängen

ANNONS

Hemmalaget Åstorp/Kvidinge och Hovshaga tog en poäng var i mötet i division 1 södra Götaland herr. Matchen slutade 3-3 (1-0, 2-1, 0-2, 0-0).

– En jämn match. Får ju en drömstart med 1-0 i första bytet. Men sedan tycker jag att vi inte riktigt är där och Hovshaga hittar fram till många bra lägen. Andra perioden är riktigt bra och går klart till oss. Men i tredje är Hovshaga starkare och det oavgjorda resultatet får räknas som rättvist, kommenterade Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper.

Hovshagas tränare Mikael Friberg:

– Starkt att knipa 1 poäng borta efter en vecka med enormt mycket sjukdomar i laget. Vi visar moral i tredje och tar med oss en poäng i seriens tuffaste bortamatch.

Resultatet innebär att Åstorp/Kvidinge fortfarande är obesegrat den här säsongen, efter fyra vinster och två oavgjorda matcher.

Åstorp/Kvidinge startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 56 sekunder slog Jonathan Rosengren till på pass av Andreas Bremer. Efter 4.45 i andra perioden gjorde Åstorp/Kvidinge 2-0 genom Mattias Bremer.

Tidigt i perioden av perioden kunde Filip Hedberg göra 2-1 för Hovshaga.

Åstorp/Kvidinge utökade ledningen igen, på nytt genom Jonathan Rosengren efter 19.56. 7.29 in i tredje perioden nätade Hovshagas Martin Håkansson på pass av David Hoff och reducerade för Hovshaga.

Efter 13.02 nätade Linus Persson framspelad av Adam Axelsson och kvitterade för Hovshaga.

Förlängningen blev mållös.

Det här var Åstorp/Kvidinges andra oavgjorda match den här säsongen.

Åstorp/Kvidinges nya tabellposition är andra plats, medan Hovshaga är på tredje plats.

I nästa match, lördag 28 oktober, har Åstorp/Kvidinge Karlskrona borta i Vedeby Sporthall 16.00, medan Hovshaga spelar borta mot Munka-Ljungby 13.30.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren

Den här artikeln handlar om: