IBK Genarp förlorade mot Åstorp/Kvidinge

Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2

Åstorp/Kvidinge övertygade när laget vann på bortaplan mot Genarp i division 1 södra Götaland herr med hela 10-2 (3-1, 2-0, 5-1). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Genarp vann med 5-4.

– En bra insats från oss! Låg i förarsätet hela matchen. Genarp försöka gå högt på oss men det utan framgång. Vi löste det hela tiden och fick mycket ytor framåt. Vår första femma var helt överlägsna idag och framförallt Andreas Bremer, kommenterade Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper.

Snackisen var Andreas Bremer – som gjorde hela fem av Åstorp/Kvidinges mål.

I första perioden var det Åstorp/Kvidinge som var starkast. Laget vann perioden med 1-3.

I andra perioden var Åstorp/Kvidinge starkast och gick från 1-3 till 1-6 genom två mål av Andreas Bremer och ett mål av Jonathan Rosengren. Och det var bara början. Åstorp/Kvidinge hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.57 genom Mattias Bremer, och gick upp till 1-9 innan Genarp svarade.

2-10 blev det till slut för Åstorp/Kvidinge.

Åstorp/Kvidinges Andreas Bremer stod för åtta poäng, varav fem mål, Jonathan Rosengren gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål och Mattias Bremer gjorde två mål och ett assist.

Genarp har två vinster och tre förluster och 27–31 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Åstorp/Kvidinge har tre vinster och två förluster och 40–22 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Genarp på åttonde plats i tabellen, medan Åstorp/Kvidinge är på tredje plats.

Motståndare i sista omgången för Åstorp/Kvidinge är Gränna. Lagen möts lördag 9 mars 17.00 i Arena Åstorp.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Malmö FBC:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Genarp Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren Gränna vann hemma mot Genarp